Enlaces accesibilidad

Premis Miramar a la creativitat audiovisual del Consell Assessor de RTVE a Catalunya

  • El Consell Assessor de RTVE a Catalunya convoca la primera edició dels Premis Miramar a la creativitat audiovisual on podran participar els estudiants universitaris en Ciències de la Comunicació i estudiants d'audiovisual de Formació Professional de Grau Superior. Els premis Miramar, amb modalitat ràdio, TV i premi d'honor i de contingut lliure, tenen l'objectiu de mantenir viu l'esperit emprenedor, experimental i innovador que ha caracteritzat el centre de producció de Sant Cugat, escola d'excel·lents professionals. Els Consell Assessor de RTVE pretén amb aquest premis promocionar i difondre aquests valors entre els estudiants i facilitar el descobriment de nous talents.

Por
Premis Miramar a la creativitat

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya ha presentat la primera convocatòria dels Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual amb tres modalitats: ràdio, televisió i premi d¿honor, atorgat a un professional del mitjà.

El Consell Assessor de RTVE a Catalunya convoca la primera edició dels Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual als quals hi podran participar els estudiants universitaris de Ciències de la Comunicació i els estudiants de Comunicació, Imatge i So de Formació Professional de Grau Superior. Els Premis Miramar, amb modalitat ràdio i TV i de contingut lliure, tenen l'objectiu de mantenir viu l'esperit emprenedor, experimental i innovador que ha caracteritzat el centre de producció de Sant Cugat, escola d'excel·lents professionals. Els Consell Assessor de RTVE pretén amb aquests premis promocionar i difondre aquests valors entre els estudiants i facilitar el descobriment de nous talents.

A l'acte de presentació dels Premis Miramar hi han assistit el President del Consell Assessor de RTVE a Catalunya, Josep Mòdol, la directora de TVE Catalunya Montse Abbad i la directora de RNE Catalunya Montse Melià. Josep Mòdol ha agraït el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i el de RTVE per posar en marxa els Premis Miramar.

Montse Abbad en nom de TVE Catalunya ha felicitat al Consell Assessor de RTVE Catalunya perquè, ha dit "sense nous talents no hi ha futur i és molt important estimular la creativitat". Per la seva banda Montse Melià ha afegit que "una iniciativa com aquesta ajuda a conèixer amb més profunditat la programació de ràdio i televisió entre la gent jove".

Cal destacar que els Premis Miramar posen l'accent en les noves generacions i també, amb l'esmentat Premi d'honor, reconeixen la continuïtat, l'esforç i el paper destacat que han dut a terme els professionals del mitjà, ràdio o televisió.

Bases Premis Miramar a la Creativitat Audiovisual