Enlaces accesibilidad
FitMés

Cesc Escolà entrena amb Aitana Bonmatí, a 'FitMés'

  • La nutricionista del programa, Virginia Gómez, explica fonts vegetals de proteïna, calci i omega-3
  • Dilluns, 14 de març, a les 8h disponible a RTVEPlay.cat i dissabte, 19 de març, a les 11:40h a La 2

Per
Ainta Bonmatí i Cesc Escolà de peu al menjador de la casa de 'FitMés'
Ainta Bonmatí i Cesc Escolà

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dilluns a les 8h disponible RTVE Play i els dissabtes a La 2.

El pròxim dilluns a 'FitMés', l'Aitana Bonmatí visita el Cesc Escolà per realitzar una rutina de TABATAS HIIT amb l'objectiu d'augmentar la massa muscular i la força resistència.

Aquesta setmana, Cesc Escolà està acompanyat de la futbolista del Barça Aitana Bonmatí. Junts realitzen una rutina de TABATAS HIIT basada en repeticions. La rutina comença amb un escalfament molt actiu i anirà seguit de tres blocs diferents. Els beneficis d'un entrenament d'aquest tipus són principalment l'augment de la massa muscular, la capacitat cardiovascular i l'augment de la nostra resistència.

Ainta Bonmatí i Cesc Escolà fent esitrament de cames

Ainta Bonmatí i Cesc Escolà fan un entenament de TABATAS HIIT rtve catalunya

Al primer bloc es treballa la força, en el segon es realitzen exercicis cardiovasculars i el tercer es centra en tota la part del Core i especialment en la zona abdominal. La rutina conclou amb els estiraments, que ajuden a prevenir problemes a les articulacions i a relaxar la musculatura.

Per acabar, el Cesc es reuneix amb la nutricionista de 'FitMés', la Virginia Gómez per parlar de fonts vegetals de proteïna, calci i omega-3.

RTVE

anterior siguiente