Enlaces accesibilidad
Noms propis

La cantant Txell Sust aquesta setmana a 'Noms propis'

  • Ha format part de diversos grups de jazz, blues o swing i des de 2001 és corista d'Alejandro Sanz
  • Dissabte, 22 de gener, a les 12:50 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Anna Cler i Txell Sust al set del programa

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler conversa amb la cantant Txell Sust. De ben petita ja li agradava molt cantar però, mai hauria imaginat que aquest seria el seu ofici. Des de 2001, forma part dels cors del cantant Alejandro Sanz. Actualment, col·labora al programa 'Punts de vista' de RTVE Catalunya.

L'any 1993, la mataronina va conèixer el dibuixant i pianista Joseph August Tharrats i va entrar a formar part del seu trio de jazz, blues i swing com a solista. El grup, va passar a anomenar-se 'Txell Sust & August Tharrats Trio' i van gravar 4 discos.+

Txell Sust ha format part de bandes musicals de diferents estils

Txell Sust ha format part de bandes musicals de diferents estils RTVE CATALUNYA

L’any 1998 va editar amb el grup Blue 4U el single 'Happy World', que va ser número 1 en vendes a Espanya durant 5 setmanes. Un any després va gravar el mític anunci de Nadal de Freixenet amb Ketama, Montserrat Caballé, Carlos Núñez, entre d'altres artistes.

Ha participat en nombrosos anuncis de publicitat

Ha participat en nombrosos anuncis de publicitat RTVE CATALUNYA

El 2001 es va incorporar a l’elenc que acompanya Alejandro Sanz amb la gira 'El alma al aire'. Tot i que no havia estat mai fan de la seva música, gairebé per casualitat va començar a fer-li coros. Segons la Txell, l'Alejandro té molt sentit de l’humor, quelcom bàsic per ella. I és que la seva parella és el conegut humorista Pep Plaza. Descobrirem també, com es van conèixer i es van enamorar.

RTVE

anterior siguiente