Enlaces accesibilidad

Dissabte 18 de gener a les 20:30h al Canal 24horas

Míriam Feu de Càritas Diocesana de Barcelona, a 'Aquí Parlem'

  • Lluís Falgàs li demanarà per l'informe que ha presentat Càritas sobre l'exclusió social a Catalunya

Per
Lluís Falgàs rtve

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

El programa d'actualitat parlamentària de TVE Catalunya, 'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, compta aquesta setmana amb Míriam Feu.

Aquest dissabte Lluís Falgàs entrevista Míriam Feu, responsable del departament d'Anàlisi Social i Incidència de Càritas Diocesana de Barcelona, sobre l'informe que ha presentat Càritas, 'Exclusió i desenvolupament social a Catalunya' realitzat per la Fundació Foessa. L'informe exposa que 1 de cada 4 persones de la diòcesis de Barcelona es troben en situació d'exclusió social i que els municipis de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet concentren un major nombre de situacions d'exclusió.

A més, 'Aquí Parlem' analitza l'actualitat de la setmana centrada en la inhabilitació del president de la Generalitat Quim Torra, l'inici del nou govern de Pedro Sánchez i la taula de negociació entre el govern espanyol i el català.

RTVE

anterior siguiente