'Cinc dies a...' al Castell del Remei
- El programa s'endinsa en el Castell del Remei, al Pla d'Urgell, per veure totes les fases de l'elaboració del vi
- 'Cinc dies a...' mostra les diferents activitats que es porten a terme al celler de vins de criança més antic de Catalunya
Aquest dimarts, el programa 'Cinc dies a...' coneix el dia a dia del Castell del Remei, el celler de vins de criança més antic de Catalunya. A més s'explicaran les activitats que es porten a terme, ja que aquest celler és un centre enoturístic de primer ordre i un element clau de dinamització cultural de la zona del Pla d'Urgell.
'Cinc dies a...' visita aquest dimarts el Castell del Remei, on veurem el llarg camí que hi ha del cep a l'ampolla. El programa mostra el que és la verema en verd i com es fa. 'Cinc dies a...' està present a la verema, tant a mà com mecànica. A més, també veurem la taula de tria i els cupatges. Tomàs Cusiné, enòleg i empresari català, supervisa totes les passes de l'elaboració dels seus vins, de la denominació d'origen Costers del Segre, amb un equip compacte i disposat.
El Castell del Remei, el celler de vins de criança més antic de Catalunya, és també un centre enoturístic de primer ordre i un element clau de dinamització cultural de la zona del Pla d'Urgell. El Castell està envoltat de vinyes i compta amb un santuari, un restaurant, un llac, un estany i el mateix celler, on s'hi fan visites i activitats. En conseqüència, 'Cinc dies a…' al Castell de Remei parlarà també de muricecs o rats penats que ajuden a controlar plagues, de casaments al santuari, de nits d'estels, de modelisme nàutic, de prospeccions arqueològiques i de scape rooms, entre d'altres.