Enlaces accesibilidad
Dimecres 20 de novembre a les 18:05h i dissabte 23 a les 15:05h a La 2

El desè capítol de 'Bany compartit', aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

Per
Imatge d'un moment del desè capítol de 'Bany Compartit', concretament 'No saps demanar perdó' a 'Bany Compartit'
La història 'No saps demanar perdó' a la sitcom 'Bany Compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquest dimecres s'emet el desè capítol de 'Bany compartit' amb les històries 'Cangurs', 'No saps demanar perdó' i 'Nit a l'hospital'.

'Cangurs'

La Manu cuida d'una nena per guanyar un petit sou, però és una cangur terrible. La perd al parc, la nena l'odia... Però, a poc a poc, es fan amigues. La Manu la comença a estimar molt. Però un dia descobreix que el pare de la nena és el seu ligue i ha de deixar de veure a la nena per no trobar-se mai més al seu pare.

Imatge d'un moment del desè capítol de 'Bany Compartit'

'Cangurs' a 'Bany Compartit' RTVE

'No saps demanar perdó'

L'Alícia li depila el bigoti a la Rosa i li deixa una marca horrible a la cara. La Rosa, enfadada, li retreu a l'Alícia, que no sap com demanar-li perdó. Ho intenta de moltes maneres, però cap funciona. Finalment, amb l'ajuda de la Greta, l'Alícia ho aconsegueix i la Rosa la perdona.

'Nit a l'hospital'

La Rosa sembla relaxada després dels exàmens, fins que rep una trucada fatal: el seu pare és a l'hospital, ha sofert un infart. Gràcies a aquest trasbals, però, la Rosa aconsegueix unir-se més al seu pare. Les noies analitzen la seva relació amb els seus pares, mentre esperen nervioses rebre notícies de la Rosa.

RTVE

anterior siguiente