Enlaces accesibilidad
Dilluns 21 d'octubre a les 18:10h a La 2

L'enrenou del clàssic, a debat dilluns a 'El rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Melchor Miralles, José Miguel Villarroya i Francesc Via
  • El fotoperiodista Enric Bayón ens mostra l'altra cara del futbol

Per
Albert Lesán
Albert Lesán

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya.

@elrondotve

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns s'ocuparà de tot l'enrenou al voltant d'un dels clàssics que més polèmica ha generat abans de jugar-se.

La tertúlia esportiva de La 2 analitzarà la situació en la que Barça i Madrid s'han vist immersos per circumstàncies que van més enllà de l'esport i es preguntarà de quina forma pot afectar a ambdós clubs. Tot això en una setmana en la qual torna la competició europea, amb dos partits que poden començar a decidir els grups de blaugranes i blancs a la Champions, i l'estrena de Pablo Machín a l'Europa League al capdavant de l'Espanyol. El programa també analitzarà la caiguda esportiva i anímica d'Ivan Rakitic, que es planteja fer les maletes després d'haver perdut la titularitat.

Per tot plegat, comptem amb els millors especialistes del panorama esportiu català. A l'Albert Lesán i la Mónica Palenzuela els acompanyen els periodistes José Luis CarazoCristina CuberoVíctor LozanoMelchor MirallesJosé Miguel Villarroya i Francesc Via. El programa comptarà també amb la informació exclusiva del fotoperiodista Enric Bayón, que tornarà a obrir el seu arxiu per desvetllar tot allò que els espectadors desconeixen del futbol.

RTVE

anterior siguiente