Enlaces accesibilidad
Dijous 10 d'octubre a les 18:10h a La 2

TVE Catalunya estrena el nou 'Punts de vista', presentat per Tània Sàrrias

  • El programa cultural de producció pròpia enceta una nova etapa amb entrevistes a plató, reportatges i actuacions
  • Tània Sàrrias s'estrena amb una entrevista a l'actriu Mercedes Sampietro

Per
Tània Sàrrias al plató de 'Punts de vista'
Estrena del nou 'Punts de vista' presentat per Tània Sàrrias

Aquesta setmana 'Punts de vista' estrena una nova etapa. El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya amplia la seva durada a 55 minuts amb un canvi de format, un plató obert a totes les expressions artístiques, amb entrevistes, reportatges, actuacions i moltes col·laboracions.

El programa manté la seva mirada múltiple, oberta i entenedora a la creativitat i a la imaginació. Una finestra que vol oferir una visió en 360 graus de l'actualitat cultural del nostre país. Una finestra pel talent emergent de qualsevol de les disciplines artístiques que es mouen dins del món de la cultura, no només als circuits convencionals sinó també als canals per excel·lència d'aquest segle XXI, les xarxes socials.

La cultura com a entreteniment, aprenentatge i servei públic. I tot plegat des de diferents mirades. Presentat per l'actriu Tània Sarrias, l'equip de 'Punts de vista' està dirigit per Montse Tejera, compta amb la realització de Juan Fermín Gómez, Núria Pla, Arantxa Tormo i Pepa Pérez, a la redacció Joan Vilà, Salva Rich, Jordi Vila, Margaret Rius i Ernest Blanch, com a productora executiva Irene Marín i a la producció Agustí Guimerà.

Al primer programa: Mercedes Sampietro, Oriol Paulo, Clara Roquet i l'actuació de les The Sey Sisters

El programa s'estrena amb una convidada d'excepció l'actriu de cinema, teatre i televisió Mercedes Sampietro.

Tània Sàrrias, a l'esquerra, entrevista l'actriu Mercedes Sampietro, a la dreta

El primer programa comença amb una convidada d'excepció l'actriu Mercedes Sampietro rtve

També comptarà amb el director de cinema Oriol Paulo, autor de 'Contratiempo' i 'Durante la tormenta', entre d'altres, i que s'ha convertit en un autèntic fenomen a la Xina. I la directora Clara Roquet que presentarà el seu primer llargmetratge 'Libertad'. Ambdós compartiran plató per parlar de cinema des dels seus punts de vista: joves directors amb projecció.

El primer programa s'estrena amb l'actuació en directe de les The Sey Sisters, que participen a la 'Tienda de los Horrores' i que interpretaran un tema del seu últim disc.

Les tres components de The Sey Sisters en un moment de l'actuació al plató de 'Punts de vista'

Al primer programa, l'actuació de les Sey Sisters rtve

A més, tres reportatges: un treball trencador sobre l'art de les ungles; una mostra del Gallery Weekend, que omplirà d'art els carrers de Barcelona durant tres dies, i un especial sobre el Festival de Sitges, amb entrevistes a actors i directors que hi participen.

RTVE

anterior siguiente