Enlaces accesibilidad
Diumenge 15 de setembre a les 14:40 hores a La 2

'Ho has vist!?' recupera 'Camaleó' i 'El divan d'Ivan'

· Recordem la ficció que feia reflexionar sobre la forma i el contingut dels productes televisius, tot construint realitats des de la ficció

· Tornem a gaudir del programa en què el periodista Ivan Tubau entrevistava els convidats en un divan

Per
'Camaleó'
'Camaleó'

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. 

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests 60 anys. Aquest diumenge recuperem els programes 'Camaleó' i 'El divan d'Ivan'.

Diumenge, a 'Ho has vist!?', recuperem 'Camaleó', una sèrie de ficció de dramatitzacions de gèneres televisius. Per aquesta ocasió, recuperem el primer programa, emès el 5 d’abril de 1991, titulat La mort. Aquest capítol es divideix en dos blocs, comença amb un programa d'intriga protagonitzat per quatre amigues que van a un parc d'atraccions i una d'elles es perd, i de sobte s'interromp l'emissió per donar pas a un informatiu especial (fictici) durant el qual, amb gran verisme, es parla d'un cop d'estat a l'URSS que podria haver causat la mort de l'aleshores president Gorbatxov.

A continuació, recordem 'El divan d'Ivan', un espai d'entrevistes en profunditat realitzat pel periodista Ivan Tubau. La particularitat del programa és que els convidats s'asseien en un divan, simulant la consulta d'un psicoanalista. Aquest diumenge recuperem el capítol emès l'1 de gener de 1989, en què el cantant i actor Ovidi Montllor era l'entrevistat.

Ivan Tubau TVE

RTVE

anterior siguiente