Enlaces accesibilidad

Torna la ficció en català a TVE Catalunya, els dissabtes a La 2, 'Bany compartit'

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen
  • El dissabte 14 de setembre a les 15:05h i el dimecres 18 de setembre a les 18:00h a La 2 i al web i al YouTube de la sèrie

Per
Bany compartit
Bany compartit

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

www.rtve.es/banycompartit

TVE Catalunya estrena dissabte 'Bany compartit' una sèrie amb un format innovador basada en l'humor. El protagonista és un únic bany on quatre amigues i companyes de pis comparteixen confessions, secrets, discussions, alegries i decepcions.

'Bany compartit' és una sitcom que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen. Són quatre noies molt diferents, que es veuen obligades a compartir el mirall, la dutxa, el xampú, però també secrets, vivències, ambicions i desenganys. Al llarg de la sèrie les protagonistes s'aniran alliberant de les seves alegries i frustracions més íntimes per a construir una amistat vertadera i de molta complicitat.

Les protagonistes de la sèrie són quatre noies en la seva vintena que estan en un procés de canvi: la Rosa, tota raó i ordre, i l'Alícia, una popular influencer, amigues des de la infància, s'han mudat recentment al pis de la família de la Rosa a Barcelona. Amb la Rosa i la l'Alícia viuran també la Greta, que ha vingut del seu petit poble dels Pirineus de Lleida a estudiar Interpretació, i la Manu, viscuda, irònica i misteriosa, però que ningú no sap ben bé d'on ve i per què es queda la quarta habitació de lloguer, però totes juntes comencen una nova etapa a la ciutat.

Bany compartit rtve

Els capítols duren 25 minuts i cada capítol consta de tres històries diferents. S'emeten els dissabtes a La 2 i es poden tornar a veure els dimecres. A partir de dissabte estaran tots els capítols al web de la sèrie i al YouTube de TVE Catalunya.

Primer capítol: 'El càsting', 'Tots tenim un passat' i 'Cambrera'

'El càsting'

Per cobrir despeses, la Rosa, l'Alícia i la Greta busquen una nova companya de pis, però no tenen gaire èxit. Cap de les candidates sembla disposada a viure a un pis sense internet. Per casualitat apareix la Manu, ella no ha vist l'anunci i a les noies els hi sembla estranya, però és la seva única opció.

'Tots tenim un passat'

Fa uns dies que la Rosa no dorm bé. La Manu la convenç per fer-li una sessió d'hipnosi i ajudar-la, però en plena acció, descobreixen que, a les nits, la Rosa es converteix en l'Amanda Reynolds, una escriptora de relats eròtics.

'Cambrera'

La Greta ha aconseguit feina de cambrera. Les seves amigues li ensenyen a portar una safata, a atendre els clients i anar amb talons però la Greta és un desastre. Totes l'esperen la mateixa nit per animar-la, ja que creuen que l'hauran fet fóra. La Greta, però, se'n surt gràcies al seu talent com a actriu.

RTVE

anterior siguiente