Enlaces accesibilidad
Dimecres 11 de setembre a les 8:20h a 'Ràdio 4'

Gemma Nierga estrena secció a 'El matí a Ràdio 4' amb els expresidents Artur Mas i José Montilla

  • 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' s'emetrà en directe de 08:20h a 09:00h des d'El Menjador de la Sala Becket
  • Ramon Castelló conduirà una doble tertúlia amb diferents analistes seguint de prop la Diada Nacional de Catalunya

Per
Gemma Nierga
Gemma Nierga

www.rtve.es/radio4 

@ElmatiaRadio4

#GemmaNiergaRàdio4

Dimecres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, 'El matí a Ràdio 4' estrena la secció 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga', espai en què la periodista conversarà en directe, de dilluns a dijous al voltant de les 8:30h, amb polítics, empresaris i científics de primera línia. Per aquesta primera trobada comptarà amb els expresidents Artur Mas i José Montilla. Després, Ramon Castelló, director del magazín matinal de Ràdio 4, analitzarà l'actualitat en una doble tertúlia.

Gemma Nierga estrena aquest dimecres la secció 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' de 8:30h a 9:00h, dins del programa 'El matí a Ràdio 4', amb les entrevistes als expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla.

En aquest espai, de dilluns a dijous, la periodista realitzarà entrevistes, des del carismàtic cafè El menjador de la Beckett, buscant un ambient càlid i de confiança, per a obtenir més idees que soflames dels seus interlocutors.

A continuació, de 9h a 11h, des dels estudis de Roc Boronat, el director del magazín 'El Matí a Ràdio 4', Ramon Castelló,  conduirà una doble tertúlia. En el primer tram comptarà amb el catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona Andreu Mayayo, i el consultor en comunicació Carles Fernández. A més, intervindrà telefònicament el catedràtic de Filosofia Política i Social de la Universitat del País Basc Daniel Innerarity. En un segon tram es continuarà l'anàlisi de l'actualitat a l'estudi amb la politòloga Gemma Ubasart i el professor d'oratòria Fernando Carrera.

L'entrevista de Gemma Nierga es podrà seguir en streaming pel canal de Periscope de Ràdio 4 i pel Facebook de TVE Catalunya, així com per la resta de xarxes socials de TVE Catalunya. Els mitjans gràfics (fotògrafs) que vulguin, podran assistir abans i després de l'entrevista.

RTVE

anterior siguiente