Enlaces accesibilidad

Ràdio 4 estrena temporada amb Gemma Nierga i nous programes

  • Estrena de 'En directe a Ràdio 4', un programa sobre problemes quotidians que cerca la participació, amb Olga Rodríguez, Gemma Esteve i Lorena Amo al capdavant
  • L'emissora en català de RNE segueix apostant per la igualtat i incorpora a la graella 'Plurals i singular a Ràdio 4' que reflectirà les reivindicacions del col·lectiu LGTBI
  • A més, un nou programa nocturn, dirigit per Laura González, recollirà les tendències musicals del moment
  • Ràdio 4 obre nova temporada el proper dilluns 2 de setembre

Per
Ràdio 4 estrena temporada amb Gemma Nierga i nous programes
Ràdio 4 estrena temporada amb Gemma Nierga i nous programes cropper

Una temporada més Ràdio 4 renova la seva programació per buscar una ràdio més compromesa, més jove i més de carrer, mantenint una clara vocació informativa i de servei públic. L'emissora en català de RNE estrena el nou curs el dilluns 2 de setembre. 

Gemma Nierga ja prepara la nova temporada a Ràdio 4, a la qual s'incorpora amb una secció diària al programa 'El matí a Ràdio 4', dirigit per Ramon Castelló. A 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga' la periodista conversarà en directe, de dilluns a dijous a les 08:30, amb polítics, empresaris i científics de primera línia. Les entrevistes tindran lloc en un carismàtic cafè del barri del Poble Nou de Barcelona, buscant un ambient càlid i de confiança per obtenir més idees que soflames dels seus interlocutors. Aquesta secció s'estrenarà el pròxim 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

MÉS NOVETATS DE LA NOVA PROGRAMACIÓ DE RÀDIO 4 

La incorporació de Nierga a Ràdio 4 se suma a les altres novetats de la pròxima temporada. L'emissora es reforça d'11:00 a 13:00 amb l'estrena del programa 'En directe a Ràdio 4', a càrrec de les periodistes Olga RodríguezGemma Esteve i Lorena Amo, sobre problemes quotidians, buscant la participació i sempre a peu de carrer.

Laura González, directora de 'Todos somos sospechosos' a Radio 3, es posarà al capdavant d'un programa musical trencador, de dilluns a dijous de 23:00 a 01:00. Serà un espai per acabar amb la monotonia diària i recollir les diferents tendències musicals del moment. Comptarà amb la col·laboració d'Adrià Garcia i Pedro Blázquez.

Ràdio 4 segueix apostant contra qualsevol discriminació i en favor de la igualtat. Aquest nou curs, a més d'una nova temporada del programa 'Feminismes', estrena 'Plurals i singulars a Ràdio 4', els diumenges de 21:00 a 22:00 a càrrec de Quim Esteban. Un programa que reflectirà les reivindicacions del col·lectiu LGTBI.

L'emissora també manté una aposta clara per l'ecologisme i la sostenibilitat, amb el programa de Pilar Sampietro 'Vida verda' i amb 'Emergència climàtica', els dissabtes a les 8:00 amb Josep Cabayol, que se centrarà en el canvi climàtic des del més alt rigor científic.

A més, 'Preferències RTVE' els dissabtes a les 21:00 destacarà i analitzarà tots els continguts audiovisuals de RTVE; els divendres a les 23:00 s'emetrà un nou espai dedicat a la novel·la negra amb Aureli de Luna, 'Un món d'ombres', i un programa, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, que plasmarà els treballs dels alumnes a 'Onada feminista', els dissabtes a les 23:00.

ELS MILLORS PROGRAMES A RÀDIO 4

Juntament amb aquestes novetats, estaran en antena de dilluns a divendres: a les 07:00 'El matí a Ràdio 4', amb Ramon Castelló i Rosa de Diego; a les 14:00 'Metròpoli', amb Xavi Collado i Aina Cerdà; a les 16:00 'De boca a orella', amb Sílvia Tarragona; a les 19:30 'Més que esport', amb Marga Lluch; a les 20:00 'Territori clandestí', amb Consol Sàenz, i de dilluns a dijous a les 22:00 'Real Politik', amb Olga Ruiz i Marc Hernández i el magazine del cap de setmana dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Són 4 dies'.

Continua a la programació, amb el seu gran treball habitual, el programa 'L'altra ràdio', centrat en la divulgació de noves tecnologies, dirigit per Cinto Niqui, que celebra els seus 40 anys en antena. 'L'altra ràdio' segueix de prop en veterania 'Va de cine', on Conxita Casanovas ens apropa els diumenges a tota l'actualitat cinematogràfica.

ELS INFORMATIUS DE RNE CATALUNYA

Els Serveis Informatius de RNE Catalunya, dirigits per Soraya Rodríguez, portaran l'actualitat informativa als oients de Ràdio 4RNERadio 3 i Radio 5.

RTVE

anterior siguiente