Enlaces accesibilidad
Dimecres 17 de juliol a les 18:35h i divendres 19 a les 11:15h, a La 2

Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas, aquesta setmana a 'Recording'

  • Recordem famosos esportistes que han passat per TVE Catalunya com Michael Jordan, Johan Cruyff o Marc Márquez
  • Recuperem mítics programes d'humor com 'No te rías que es peor', 'Força Barça' o 'Tariro, tariro'

Per
Olga Viza
Olga Viza

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal,  que també n'és el realitzador.

'Recording' repassa els 60 anys d'història de TVE Catalunya a partir dels més de 300.000 documents de l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana, tornem a gaudir de les actuacions d'artistes que hem denominat "delicatessen", com Nina Simone o B.B. King. A més, descobrim la feina dels companys d'informàtica, elèctrics i manteniment del centre de Sant Cugat. Tot plegat en companyia d'Olga Viza, Àngel Casas i Sergi Mas.

El dimecres, en el darrer capítol de 'Recording', en visita la periodista i presentadora de l'emblemàtic programa 'Estadio 2', Olga Viza. Ella és l'encarregada d'obrir el bloc dedicat a famosos esportistes com Michael Jordan, Ayrton Senna, Johan Cruyff o l'actual campió del món de MotoGP, Marc Márquez quan només tenia deu anys. En el mateix bloc també recordem figures rellevants com el cuiner Ferran Adrià o la model Judit Mascó.

Aquesta setmana, també comptem amb el periodista i presentador Sergi Mas, amb qui farem un repàs dels programes de TVE a Catalunya dedicats a un dels arts més difícils, el de fer riure. Recuperem alguns de molt recents com el 'Programa inesperat' o d'altres clàssics com 'No te rías que es peor', 'Força Barça' o 'Tariro, tariro'.

Sergi Mas a 'Recording' TVE

Tanca el programa Àngel Casas, que una vegada més ens parla del seu tema favorit: la música. El periodista dona pas al bloc dedicat a cantants i músics que hem denominat "delicatessen" en el qual veurem en acció artistes com Nina Simone, B.B. King o Duke Ellington, entre d'altres.

Àngel Casas a 'Recording' TVE

En l'apartat dedicat a les interioritats de la televisió, parlem d'algunes àrees poc conegudes però bàsiques per mantenir la nostra activitat. Aquesta setmana descobrim la feina que fan els companys dels departaments d'informàtica, elèctrics i manteniment. Per últim, també coneixem Miguel Ángel Martín, director de l'Institut de RTVE.

RTVE

anterior siguiente