Enlaces accesibilidad
Dilluns 15 de juliol a les 18:10h a La 2

'Ho has vist!?' recorda 'Tribunal popular'

· Recuperem el programa que dramatitzava un judici en el qual un tribunal popular emetia un veredicte sobre un tema d'actualitat

· L’advocat Javier Nart feia de fiscal, el periodista Ricard Fernández Deu, d’advocat defensor i Javier Foz actuava com a jutge

Per
'Tribunal popular'
'Tribunal popular'

'Ho has vist!?' és un programa presentat per Víctor M. Amela amb realització de Guillem Nualart i producció de Fali Álvarez. S'emet els dilluns a La 2.

'Ho has vist!?' és un espai, conduït pel periodista i crític televisiu Víctor M. Amela, que ofereix la reemissió d'alguns dels programes més emblemàtics que s'han produït a TVE Catalunya durant aquests seixanta anys. Aquesta setmana, 'Tribunal popular'.

Víctor M.  Amela dona pas a 'Tribunal popular',  un programa que es va emetre entre 1989 i 1991, i que dramatitzava un judici, sense cap valor legal, on es posava a discussió un tema d’actualitat. L'escenografia i l'estructura era semblant a la dels judicis nord-americans. Hi intervenia un fiscal i un defensor,  que aportaven testimonis vinculats al cas, que en moltes ocasions eren personatges famosos, i imatges que servien com a proves documentals.

L’advocat Javier Nart interpretava el paper de fiscal, el periodista Ricard Fernández Deu feia el rol d’advocat defensor, i Javier Foz actuava com a jutge. També hi participaven dotze ciutadans que intervenien com a membres del jurat. 'Ho has vist!?' recupera, per aquesta ocasió, el programa emès el 5 d’abril de 1991. En aquest capítol es va jutjar l’enveja, el pecat capital dels espanyols.

RTVE

anterior siguiente