Enlaces accesibilidad
Dimecres 26 de juny a les 18:35h i divendres 28 a les 11:15h, a La 2

Irene Mir, Goyo Jiménez i Toni Cruz, aquesta setmana a 'Recording'

  • Recordem il·lustres col·laboradors de programes de TVE Catalunya com Carme Forcadell, Màrius Carol o Salvador Escamilla
  • Recuperem programes divulgatius, culturals i científics com 'La mitad invisible', 'Alatul', 'Continuarà' o 'Ciència forense'

Per
Irene Mir, a 'Recording'
Irene Mir, a 'Recording'

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal,  que també n'és el realitzador.  

'Recording' repassa els 60 anys d'història de TVE Catalunya a partir dels més de 300.000 documents de l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana tornem a gaudir d'espectacles vinculats amb l'humor i la sorpresa de la mà d'artistes com Mago Pop o Juan Tamariz. A més, descobrim la feina que realitzen els companys de control central i sistema integrat del centre de producció de Sant Cugat. Tot plegat en la bona companyia d'Irene Mir, Goyo Jiménez i Toni Cruz.

Aquest dimecres, visita 'Recording' Toni Cruz, membre de La Trinca i un dels presentadors del programa 'Tariro, tariro', que dona pas a un bloc dedicat a il·lustres col·laboradors. Entre d'altres, veurem Carme Forcadell en la seva etapa de redactora a 'Giravolt' i Màrius Carol, actual director de La Vanguardia, fent de reporter al mateix programa. També veurem Salvador Escamilla, un dels grans divulgadors de la nova cançó, l'actriu Imma Colomer, que al final dels 80 conduïa el programa 'Escoltem els músics', i l'historiador Joan B. Culla, que va fer d'assessor a diferents programes com ara 'Memòria popular'.

Toni Cruz, a 'Recording' TVE

Aquesta setmana, també comptem amb Goyo Jiménez, presentador dels espais 'Órbita Laika' i 'Código final'. Amb ell recordem alguns dels programes divulgatius, culturals i científics que s'han fet a TVE Catalunya com, per exemple, 'El carrer de l'espectacle', on veurem una entrevista que li van fer a Maribel Verdú quan tenia només 16 anys. També recuperem un fragment del programa 'La mitad invisible' en el que podrem tornar a sentir Salvador Dalí i les seves excentricitats a l'hora de pintar. Tanmateix, aquest bloc inclou programes com 'Alatul', 'Continuarà' o 'Ciència forense'.

Goyo Jiménez a 'Recording' TVE

El tercer convidat d'aquest 'Recording' és Irene Mir, que dona pas a un dels blocs més sorprenents del dia sobre espectacles vinculats amb l'humor i la sorpresa. Tornem a gaudir de la visita d'Antonio Díaz, el Mago Pop, al programa 'Para todos La 2', i dels exercicis de malabarisme amb els peus de Leo Bassi a 'Las cerezas' de la Julia Otero. També recordem les udolades del pallasso universal Charly Rivel i la màgia de proximitat de Juan Tamariz.

En l'espai que dediquem a difondre els oficis a la televisió, repassem el treball que fan a control central i a sistema integrat.

RTVE

anterior siguiente