Enlaces accesibilidad
Dijous 27 de juny a les 18:10h i diumenge 30 a les 14:45h a La 2

Final de festa amb moltes sorpreses, al 'Programa inesperat'

  • Participen els personatges més divertits del programa: Tony Dance, el Doctor Martín Zirconio, Josefina la veïna, Antònia Orella i la Teniente Añil

Per
'Programa inesperat'
'Programa inesperat'

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig i la realització de Jordi Vives.

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

Aquesta setmana el 'Programa inesperat' s'acomiada amb un repàs dels millors personatges del programa de la mà de Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González Lillo.

El 'Programa Inesperat' celebra un final de festa amb els personatges que han aparegut al llarg d'aquestes temporades: el Tony Dance (Toni González Lillo) passarà per l'Entrebèstia del Doctor Martín Zirconio (Judit Martín); Josefina la veïna (Anna Gras) farà un Entrebèstia amb l'Antònia Orella i el Pep Plaza se sotmetrà al peculiar interrogatori de la Teniente Añil.

A més, el presentador del programa Sergi Mas se sotmetrà a un judici molt especial amb tots els personatges del 'Programa inesperat'. Per acabar, tot l'equip cantarà una versió personalitzada de la cançó 'Amics per sempre'.

RTVE

anterior siguiente