Enlaces accesibilidad

Dilluns 24 de juny a les 18:10h a La 2

TVE Catalunya emet dilluns el documental 'Memòries del doctor Caparrós'

  • Al documental analitzen la sèrie dos dels seus protagonistes Joan Pera i Carme Sansa i alguns humoristes catalans com Andreu Buenafuente, José Corbacho, Albert Boadella i Manel Lucas

Per
Doctro Caparrós:

Dilluns TVE Catalunya estrena 'Memòries del doctor Caparrós', un documental que passa revista a la primera sit-com que es va produir a Espanya, ara fa quaranta anys: 'Doctor Caparrós, medicina general', i a la figura del seu protagonista, l'actor Joan Capri. 

Capri és considerat com l'actor català de més èxit al segle XX. La sèrie 'Doctor Caparrós, medicina general' es va estrenar a TVE Catalunya el 3 d'octubre de 1979, i va tenir una continuació el 1982 amb el títol 'Doctor Caparrós, metge de poble'. El documental 'Memòries del doctor Caparrós' constata que la sèrie continua molt present en el record de còmics i humoristes catalans com ara Andreu BuenafuenteJosé CorbachoAlbert Boadella i Manel Lucas. Els actors Joan Pera i Carme Sansa, el últims que queden vius entre els protagonistes de la sèrie, també han desgranat records i anècdotes al documental de TVE Catalunya.

'Memòries del doctor Caparrós' és un documental de producció pròpia de TVE Catalunya amb direcció i guió de Joan Sella, realització de Xavier Arias, producció d'Ángel Villoria i producció executiva d'Irene Marín.

RTVE

anterior siguiente