Enlaces accesibilidad

Teledeporte, guardonat a la Festa de l'Esport 2019 de Cornellà de Llobregat

  • Per la seva "gran tasca en la difusió i promoció de l'esport"
  • La directora del canal, María José Malia, recollirà el premi el 31 de maig

Per
Teledeporte
Teledeporte

Teledeporte ha estat guardonat amb el premi especial 'Premsa, ràdio i televisió' de la Festa de l'Esport 2019, que concedeix el Consell Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

El municipi celebra un any més aquest certamen per donar a conèixer el mèrit dels clubs, esportistes, tècniques, directives, patrocinadors i entitats que treballen per fomentar l'esport a la ciutat. En aquesta edició s'atorguen 31 premis a entitats i 11 premis especials. La festa tindrà lloc el pròxim 31 de maig al Parc de Can Mercader a Cornellà.

Teledeporte: 25 anys dedicats a l'esport

El febrer de 1994, Teledeporte començava les seves emissions amb la retransmissió dels Jocs Olímpics d'Hivern de Lillehammer (Noruega). Vint-i-cinc anys en què el canal esportiu de RTVE s'ha consolidat com la gran cadena referent pel seu suport a totes les disciplines esportives.

Teledeporte compleix la seva tasca de servei públic: cobreix i dóna suport a esports que, d'altra manera, no tindrien finestra televisiva, i creix com a referència en la informació esportiva.

RTVE

anterior siguiente