Enlaces accesibilidad

Dimecres 15 de maig a les 18:35h i divendres 17 a les 11:15h, a La 2

Pere Barthe, Arseni Cañada i Sandra Sabatés, aquesta setmana a 'Recording'

  • Repassem la figura de grans dones humoristes que han passat per TVE Catalunya, com Judith Martín o l'enyorada Mary Santpere

  • Recuperem fragments de mítics programes esportius com 'Estadio 2', 'La barberia' o 'Fantàstic'

Per
Pere Barthe a 'Recording' TVE

'Recording' és un programa que repassa la història dels 60 anys de TVE Catalunya amb records televisius. Està dirigit per Toni Burón i Carles Vidal, que també n'és el realitzador. 

'Recording' repassa la història d'aquests 60 anys de TVE Catalunya, a partir dels més de 300.000 documents que conté l'arxiu de RTVE i dels programes que s'emeten actualment. Aquesta setmana coneixem una bona colla de periodistes i locutors que han fet la seva carrera a TVE Catalunya, com Irene Mir o José Luis Barcelona. I coneixem com funciona el departament d'il·luminació i luminotècnia del centre de producció de Sant Cugat. Per donar forma a tot plegat, comptem amb rostres coneguts com Pere Barthe, Arseni Cañada i Sandra Sabatés.

Aquest dimecres, passa per 'Recording' el periodista Arseni Cañada, editor i presentador d'esports del Telediario de La 1 del cap de setmana, i que abans de començar la seva trajectòria a Madrid, va ser comentarista de bàsquet, prenent el relleu al nostre següent convidat, Pere Barthe. Barthe va treballar durant 33 anys a TVE i és recordat especialment en l'àmbit del bàsquet, on va arribar a narrar més de 1.200 partits. A més, va ser enviat a vuit edicions dels JJOO i va arribar a ser director d'esports de TVE. I, en aquesta ocasió, també ens visita la periodista Sandra Sabatés, que va començar la seva trajectòria professional al centre producció de Sant Cugat. Ells són els encarregats de donar continuïtat en aquest capítol als diferents reculls temàtics d'imatges, cançons, humor, entrevistes i anècdotes seleccionats de l'arxiu de RTVE.

En el programa d'aquesta setmana, recordem periodistes i locutors que han fet la seva carrera a TVE Catalunya, com Irene MirJosé Luís BarcelonaMercè RemolíCarme Páez o Antoni Serra. També tenim preparat un bloc dedicat a dones humoristes, que van des de la Judith Martín, a qui podem veure actualment al 'Programa inesperat', i fins a l'enyorada Mary Santpere. I recuperem alguns fragments de mítics programes esportius com 'Estadio 2', el primer gran magazín esportiu a la televisió a Espanya; 'Fantàstic', el primer programa que va aconseguir que cinc jugadors del Barça, entre ells Guardiola o Txiki Begiristain, fessin de presentadors; o el programa de tertúlia futbolística conduit pel conegut Pitu Abril, 'La barberia'A més, visitem un dels departaments de TVE a Catalunya per conèixer de prop com funciona per dins el món de la televisió. En aquesta ocasió, coneixem la feina dels companys d'il·luminació i luminotècnia

RTVE

anterior siguiente