Enlaces accesibilidad
Eleccions Generals del 28 d'abril

Aina Vidal d'En Comú Podem, Cayetana Álvarez de Toledo del PP i Inés Arrimadas de C's, a les entrevistes electorals de TVE Catalunya i Ràdio 4

  • Divendres 19 d'abril a les 8h a La 1 Quim Barnola entrevistarà Inés Arrimadas i a les 9:30h Ramon Castelló parlarà amb Aina Vidal al programa 'El matí a Ràdio 4'
  • Dilluns 22 d'abril a les 8h a La 1 Quim Barnola entrevistarà Cayetana Álvarez de Toledo

Per
Quim Barnola
Quim Barnola

Ràdio 4 i La 1 de TVE Catalunya emeten una sèrie d’entrevistes electorals als principals candidats a les Eleccions Generals del 28 d'abril. Divendres amb Aina Vidal i Inés Arrimadas i dilluns amb Cayetana Álvarez de Toledo.

Divendres La 1 de TVE Catalunya comença les entrevistes electorals amb Inés ArrimadasQuim Barnola entrevistarà la cap de llista per Barcelona de Ciutadans.

A les 9:30h Ramon Castelló, director i presentador del programa 'El matí a Ràdio 4', entrevistarà Aina Vidal, número 2 de la llista d'En Comú Podem a la circumscripció de Barcelona. A més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia a la tertúlia amb els analistes habituals i amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE.

I dilluns 22 d'abril a les 8h a La 1 Quim Barnola parlarà amb la cap de llista del Partit Popular per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo.

RTVE

anterior siguiente