Enlaces accesibilidad
Dissabte 16 de març a les 13:30h a La 2

Francesc Orella, al 'Punts de vista'

Per
Montse Elias entrevista Francesc Orella
Montse Elias entrevista Francesc Orella

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2. 

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Francesc Orella, que és a Barcelona interpretant 'L'últim acte', basada en textos d'Anton Txèhov. Parlem amb Les Luthiers, de gira per Catalunya. Visitem l'exposició dedicada a l'Art Renewal Center que podem veure al Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona. I us presentem l'Ohlalà! Festival de Cinema Francòfon de Barelona.

Comencem el programa amb l'entrevista de la setmana. Parlem amb Francesc Orella, que s'ho passa teta amb 'L'últim acte', una obra basada en textos humorístics d'Anton Txèhov que està interpretant al Teatre Goya de Barcelona amb les actrius Cristina PlazasNina i Bárbara Granados. De formació i carrera sobretot teatral, Francesc Orella també ha interpretat diversos papers al cinema i la televisió i darrerament s'ha fet molt popular gràcies a sèries com 'Merlí' i 'Carlos, rey emperador', de TVE.

De teatre, aquesta setmana dediquem un reportatge a la companyia musical i teatral Les Luthiers. Els argentins estan de gira per Catalunya amb el seu darrer espectacle, 'Viejos hazmerreíres'.

Parlem de pintura. Aquesta setmana hem tornat a un dels indrets que més ens agraden del barri del Born de Barcelona: el MEAM,  Museu Europeu d'Art Modern. L'espai és excepcional i hi té unes obres pictòriques molt potents. Ara mateix hi podeu veure l'exposició de pintura realista dedicada a l'Art Renewal CenterART, una institució que patrocina aquest tipus de pintura arreu del món. Fins al 31 de març s'hi poden veure obres fins ara exposades només a Nova York i Los Ángeles.

Continuem amb literaturaEnric Calpena és un divulgador històric que ens presenta el llibre 'El dia que Barcelona va morir'. L'obra està situada a la Barcelona del segle X, amb la devastadora ràtzia d'Almansur.

I tanquem el programa amb un clip dedicat a l'Ohlalà! Festival de Cinema Francòfon de Barcelona, que se celebra del 13 al 19 de març a l'Institut Francès i el Cinema Texas.

RTVE

anterior siguiente