Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya al Mobile World Congress i al 4YFN

  • Els programes informatius de TVE faran un seguiment especial i es podrà veure tota la informació des del web de rtve.es
  • Ràdio 4 estarà present al 4FYN amb els programes 'De boca orella' i 'El Matí a Ràdio 4'

Per
Logo RTVE Catalunya

Un equip de professionals dels Serveis Informatius de TVE Catalunya farà la cobertura informativa del Mobile World Congress i del 4YFN 2019. Els programes 'De boca orella' i 'El Matí a Ràdio 4' de Ràdio 4 s'emetran des del saló.

'L'Informatiu Migdia', conduït per Marta Ribas, es presentarà des del saló de Gran Via de L'Hospitalet aquest dilluns 25 de febrer, dia de la inauguració d'aquesta nova edició d'un dels congressos de tecnologia mòbil més important del món. Dimarts 26 de febrer es connectarà amb el saló 4 Years From Now dedicat a les iniciatives de joves emprenedors i on RTVE té un stand propi.

La redacció d'informatius elaborarà diàriament els continguts informatius de les diferents edicions del Telediario, del Canal 24h i col·laborarà en l'elaboració d'un reportatge de 'Informe semanal'La 2 Noticias i el programa 'Zoom Net' també es faran ressò d'aquest important congrés de telefonia mòbil.

L'espai 'Emprende', que s'emet els dijous a les 16h al Canal 24h, dirigit per Juanma Romero, es traslladarà al 4YFN per enregistrar un programa especial dedicat al saló.

Ràdio 4 també estarà present dimarts 26 de febrer, amb una edició especial des del 4YFN del programa 'De boca orella' dirigit i presentat per Silvia Tarragona de 16h a 19h. I dimecres 27 de febrer s'emetrà des del saló el magazine matinal de Ràdio 4, dirigit per Ramón Castelló,  'El Matí a Ràdio 4' de 7h a 12h.

RTVE

anterior siguiente