Enlaces accesibilidad
Dimarts 22 de gener a les 18:35h i dissabte 26 a les 15:05h a La 2

Andrea Vilallonga, a 'Noms propis'

  • Andrea Vilallonga és una consultora d'imatge personal i corporativa i de comunicació des de l'any 2004 que el darrer any s'ha donat a conèixer com a professora d'imatge i protocol del programa 'Operación Triunfo'.
  • "Per mi, és molt subjectiu considerar què és i què no és una bona imatge. Això dependrà de a què et dediquis, on siguis o amb qui. Es pot ser molt versàtil i tenir una bona imatge en cada moment. És important crear una emoció en l'altra persona i l'emoció té molt de pes, molt més que un estereotip. I si tens una mala emoció, una mala sensació, et costarà molt més que et creguin."

Per
Andrea Vilallonga
Andrea Vilallonga

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Anna Cler, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

www.rtve.es/nomspropis

Andrea Vilallonga visita 'Noms propis', programa dirigit i presentat per Anna Cler, amb qui parla de com es pot tenir i com es pot gestionar una bona imatge pública. "El primer pas és acceptar la realitat. I ens consta molt. No ens agradem." 

Adrea Vilallonga és una consultora d'imatge personal i corporativa i de comunicació, també té un màster en personal shopper i coaching personal. Des de la seva escola, assessora persones i empreses, a més de col·laborar amb algunes Universitats formant els equips docents de Relacions Públiques, i també fa conferències i xerrades enfocades a la imatge.

S'ha donat a conèixer gràcies a 'OT'. Al 'Noms propis', ha insistit en les característiques que ha de tenir la imatge i el que es pot considerar com a bellesa: "D'una banda, la imatge externa, és a dir, allò que es veu, d'altra banda, l'expressió, com et mous, i, finalment, l'actitud de cadascú, com ens sentim. Però, si cap d'aquestes tres potes fonamentals no van juntes, el que queda és superficial o manca de realitat visual. Sempre sóc políticament correcta al dir l'opinió als altres. Tot el que sigui fer mal a les persones, m'incomoda bastant. Prefereixo passar-ho jo malament que fer que l'altra persona ho passi malament.. La bellesa per mi és una característica subjectiva i molt difícil de quantificar. I quan la gent em pregunta si està guapa, jo li donaré una opinió que és meva i potser serà el que m'agrada a mi i potser no tinc raó. El fet de dedicar-me a la imatge, no vol dir que tingui més raó que un altre. El gran problema no és el que transmetem sinó l'estereotip". 

RTVE

anterior siguiente