Enlaces accesibilidad
Dimarts 11 i dimecres 12 de desembre a partir de les 7:00h a 'Ràdio 4'

'El matí a Ràdio 4' emet dos programes especials des de Madrid amb motiu del Ple al Congrés dels Diputats sobre Catalunya i el Brèxit

  • El dimarts 11 de desembre, Ramon Castelló entrevista Dolors Montserrat del PP, Toni Roldán de Ciutadans i José Zaragoza del PSC
  • El dimecres 12 de desembre els entrevistats seran Joan Tardà, d'ERC, Carles Campuzano, del PDCAT i Lucía Martín, d'En Comú Podem

Por
ramon-castell-1
ramon-castell-1

'El matí a Ràdio 4' és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l'actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

www.rtve.es/radio4 @ElmatiaRadio4

'El Matí a Ràdio 4' emet dos programes especials des de Madrid demà dimarts i demà passat dimecres amb motiu del ple dedicat a Catalunya i al Brèxit, al Congrés dels Diputats.

El dimarts 11 de desembre 'El matí a Ràdio 4' emetrà una part del programa des dels estudis de RNE a Prado del Rey. Ramon Castelló entrevistarà Pablo Simón, autor del llibre "El Príncipe Moderno". Tot seguit, conduirà diverses entrevistes amb els portaveus al Congrés Dolors Montserrat del PP, Toni Roldán de Ciutadans i José Zaragoza del PSC.

El dimecres 12 de desembre, el director de 'El Matí a Ràdio 4' conduirà un programa especial des del Ple del Congrés dels Diputats dedicat a Catalunya i al BrèxitRamon Castelló entrevistarà successivament Joan Tardà, portaveu d'ERCCarles Campuzano, portaveu del PDCAT, i Lucía Martín, diputada al Congrés per En Comú Podem.

A partir de les 09:00 hores, Ramon Castelló seguirà la retransmissió del Ple del Congrés dels Diputats, amb l'anàlisi dels periodistes Manel Manchón, Rafael de Ribot i Jordi Mercader.

A més a més, 'El matí a Ràdio 4' repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE.

RTVE

anterior siguiente