Enlaces accesibilidad

'El Rondo' analitza el derbi i la possible tornada de Laporta

  • Els tertulians aquesta setmana acompanyaran a l’Albert Lesán i la Mónica Palenzuela seran els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Roberto Gómez, Sergi Mas i Francesc Via

Per
albert-lesn
albert-lesn

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo @elrondotve

Aquest dissabte l’RCDE Stadium serà l’escenari del derbi més apassionant dels darrers temps. L’Espanyol arriba revitalitzat després d’haver trencat la ratxa negativa i aconseguir la remuntada en l’eliminatòria de la Copa del Rei davant el Cádiz.

El Barça, per la seva part, viatjarà a Cornellà amb la necessitat de sumar els tres punts perquè els seus perseguidors no li prenguin el lideratge de la taula classificatòria. Aquest partit serà el gran protagonista al proper programa d’El Rondo', on també s’analitzarà la possible tornada de Joan Laporta, que ja ha manifestat la seva intenció de preparar una candidatura per a les properes eleccions del FC Barcelona.

A més, la tertúlia esportiva de ‘La 2’ s’ocuparà de la final de Copa Libertadores que es disputa a Madrid, de les polèmiques del cap de setmana i de tota l’actualitat futbolística.

El programa comptarà, com sempre, amb els millors col·laboradors: a l’Albert Lesán i la Mónica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Roberto Gómez, Sergi Mas i Francesc Via.

RTVE

anterior siguiente