Enlaces accesibilidad
Dijous 20 de setembre a les 00:05h a La 1

Un any després dels registres de la Guardia Civil a la conselleria d'Economia, dijous a 'El Debat de La 1'

  • A la tertúlia participaran Carles Fernández, Andreu Mayayo, Rafa López, Joan López Alegre, Jordi Mercader i Esther Vivas

Per
Quim Barnola
Quim Barnola

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

@elDebat_La1

Aquesta setmana 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb els analistes habituals del programa.

Dijous farà un any dels registres de la Guàrdia Civil a la conselleria d'Economia i de la concentració que es va produir a Rambla de Catalunya. Aquesta setmana, el programa farà una valoració del què ha passat un any després. També analitzarà la reforma de la constitució plantejada pel President Pedro Sánchez per reduir els aforaments.

A la tertúlia participaran els analistes i col·laboradors del programa Carles Fernández, Andreu Mayayo, Rafa López, Joan López Alegre, Jordi Mercader i Esther Vivas.

RTVE

anterior siguiente