Enlaces accesibilidad
Dijous 20 de setembre a les 20:30h a La 2

'Amb identitat' ens mostra els llegums com aliment molt valuós i el sabor únic del porc Duroc

  • Aprendrem la història dels llegums a Catalunya i veurem com és el dia a dia dels qui couen els llegums
  • Visitarem una granja de porcs enmig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Per
amb-identitat2
amb-identitat2

'Amb identitat' és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.

Aquest dijous 'Amb identitat' emet dos nous capítols amb consells per a la nostra salut: la importància del llegums i com es cria i s'elabora el porc de la raça Duroc.

Els llegums, un aliment molt valuós

Els llegums són un producte molt habitual en el nostre cabàs, molt valuós tant des del punt de vista nutricional, com gastronòmic. Aprendrem la història dels llegums a Catalunya i veurem com és el dia a dia dels qui couen els llegums perquè puguem tenir llegums cuits als nostres mercats i parades de confiança. Descobrirem també noves formes de consumir llegums i com elaborar una recepta de mongetes del ganxet amb cloïsses.

El porc Duroc, un sabor únic

La carn de porc representa el 76% del total de la producció càrnia de Catalunya i n'és la més versàtil. Visitarem una granja de porcs enmig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per descobrir com és el dia a dia i com són els porcs de la raça Duroc, anirem a la sala de desfer i coneixerem com s'elaboren els curats. Finalment, veurem com podem elaborar diversos talls del porc i aprendrem a cuinar una deliciosa recepta.

'Amb identitat' descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente