Enlaces accesibilidad
Dimarts 26 de juny a les 20:00h a La 2

'Menja't el món! ', dimarts 26 de juny, a 'Menja't el món!'

  • La Marta Vergés farà un repàs de les experiències que ha viscut al llarg del programa

Per
El grup xiula toca la rumba 'Menja't el món!'
El grup xiula toca la rumba 'Menja't el món!'

'Menja't el món' és el programa d'alimentació saludable en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts a les 20h.

www.rtve.es/menjatelmon

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. En el tretzè capítol, 'Menja't el món!', la Marta farà memòria de les experiències que ha viscut al llarg dels 12 capítols emesos, recordarà algunes històries de persones que han fet un canvi i han implementat els hàbits saludables en la seva vida.

En el darrer capítol, la Marta Vergés farà memòria de les principals experiències que ha viscut al llarg del programa. Recuperarem moments que l’han fet créixer com l’experiment de l’autoestima i l’acceptació del propi cos, perquè és la base del benestar i l’inici del canvi d’hàbits. Veurem com cal prendre nota del més important a l’hora de comprar, tornarem a viure les frases més destacades dels convidats. I finalment ens deixarem portar per les intervencions més significatives de les persones que ha conegut pel camí i que han fet que s'atreveixi a fer el mateix que aquells que un dia van decidir menjar-se el món i començar un altre camí. El millor moment per fer un canvi és ara.

RTVE

anterior siguiente