Enlaces accesibilidad
Dijous 17 de maig a les 20h i diumenge 20 de maig a les 13h a La 2

La cantant de Maria Rodés, dijous a 'Punts de vista'

  • Anirem a la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi de Reus

Per
Montse Elias entrevista la cantant Maria Rodès
Montse Elias entrevista la cantant Maria Rodès

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista la cantant Maria Rodés, que publica el disc Eclíptica. També hem parlat amb Ronaldo Schemidt, guanyador de la darrera edició del World Press Photo amb una imatge colpidora.

Comencem el programa d'aquesta setmana amb l'excepcional i sempre colpidora cita fotogràfica anual del World Press Photo 2018. Hem entrevistat Ronaldo Schemidt, guanyador de l'edició d'enguany amb una imatge colpidora d'un jove que corre envoltat de flames a Veneçuela en uns aldarulls contra el president Maduro.

L'entrevista de la setmana és a la cantant Maria Rodés. Hem aprofitat l'ocasió per fugir de la ciutat i desplaçar-nos a les Terres de l'Ebre, en concret a Roquetes, on hi ha l'Observatori de l'Ebre. És el lloc ideal per entrevistar la convidada de la setmana, la cantant Maria Rodés, que publica l'àlbum titulat Eclíptica. L'àlbum està vinculat a l'Observatori perquè el besavi de la cantautora barcelonina, un astrònom de prestigi, va ser-ne el director.

Anem de rodatge! Ens hem infiltrat en el rodatge de la TV movie 'La dona d'El Segle', coproduïda per TVE. Parlem amb alguns dels seus protagonistes: Nora Navas i Àlex Monner, i amb la directora de la producció, Sílvia Quer.

El darrer reportatge del programa el dediquem un any més a la Fira del Circ de Catalunya, TRAPEZI, a Reus. En Jordi Vila i Guillamet no se l'ha volgut perdre i ens proposa un repàs de les companyies que han destacat en aquesta edició que, com sempre, ha suposat un èxit de públic.

RTVE

anterior siguiente