Enlaces accesibilidad
Dijous 26 d'abril a les 20:25h a La 2 i dissabte 28 d'abril a les 17h a Ràdio4

El grup amb reminiscències dels 60, The Lazy Lies, dijous a 'Músics'

  • Goyo Prados parla amb el grup, format per Montse Bernard, Roger Gascon, Xavi Mir, Dedé Camprubí i Josep Mateo

Per
The Lazy Lies
The Lazy Lies

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup The Lazy Lies, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu últim disc 'Less Talk More Action'.

Dijous,  'Músics' compta amb els The Lazy Lies, un quintet barceloní que ens fa retrocedir quasi 60 anys i que sembla haver espiat els sixties pel forat del pany, sense perdre detall d'una generació que revolucionaria el món i que va saber reivindicar-se.

The Lazy Lies tve

Goyo Prados parla amb The Lazy Lies, format per Montse Bernard,  Roger Gascon,  Xavi Mir,  Dedé Camprubí i Josep Mateo, amb dos discos al mercat i amb la més poderosa arma que s'ha emprat per revolucionar el món i despertar consciencies: el llenguatge dels músics.

The Lazy Lies tve

RTVE

anterior siguiente