Enlaces accesibilidad
Dimecres 25 d'abril a les 9:30h a Ràdio 4

'El matí a Ràdio 4' emet un programa especial des del Reial Club de Tennis Barcelona

  • Es celebra el 66è Trofeu Conde de Godó'Open Banc Sabadell'
  • Ramon Castelló entrevista també Toni Nadal, ex entrenador de Rafa Nadal durant 27 anys

Per
ramon-castell-2
ramon-castell-2

'El matí a Ràdio 4' és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló, condueix la "Tertúlia d'actualitat" juntament amb el professor d’oratòria i escriptor Fernando Carrera i la periodista de 'El País' Milagros Pérez Oliva.

Amb motiu de la celebració de la 66ena edició del Trofeu Conde de Godó 'Open Banc Sabadell' a les instal·lacions del Club de Tennis Barcelona, Ramon Castelló realitzarà una sèrie d'entrevistes amb especialistes del món del tennis. Parlarà amb  Lluís Arilla, ex tenista català de la dècada dels anys 60 i amb Marga Lluch, periodista d’esports de 'Ràdio 4 'i experta en el Torneig Godó,

El director de 'El Matí a Ràdio 4' entrevistarà també Toni Nadal, ex entrenador durant 27 anys de l'actual número 1 del món, el tenista Rafa Nadal,  que ara està al capdavant de la 'Rafa Nadal Academy'.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de 'El matí a Ràdio 4 '.

RTVE

anterior siguiente