Enlaces accesibilidad
Divendres 20 d'abril, a les 20 hores, a La 2

Víctor Amela, convidat de l'espai d'humor 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras, Judit Martin i la 'youtuber' Gina Tost entrevistaran el periodista i escriptor, que acaba de publicar Los inspiradores de Amela.

Per
Víctor Lamela i Sergi Mas
Víctor Lamela i Sergi Mas

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Víctor Amela, periodista i escriptor, que ens ve a presentar el seu darrer llibre Los inspiradores de Amela. El periodista farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo,  Anna Gras i Judit Martin. A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil de Víctor Amela i donar el contrapunt a Sergi Mas.

Nascut a Barcelona el 1960, Víctor Amela va estudiar Periodisme a la UAB i en acabar els estudis va entrar com a becari a La Vanguardia, on ha desenvolupat la seva carrera periodística. Lligat des de sempre a l'àrea de comunicació, Amela va crear la secció La contra el 1998 juntament amb Ima Sanchís y Luis Amiguet, una secció que s'ha convertit en una icona del rotatiu. Ha estat docent a vàries universitats i ha col·laborat amb diversos mitjans. Com a escriptor ha publicat llibres de ficció i de no ficció i ara presenta Los inspiradores de Amela, un resum del millor que ha trobat al llarg d'anys d'entrevistes i que li ha servit d'inspiració en la seva vida privada.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente