Enlaces accesibilidad
Dimecres 21 de març a les 20:30h a La 2

Noves maneres de vendre, dimecres a 'Tinc una idea'

  • Al programa d'aquesta setmana participa el director de l'IQS Tech Factory, Oriol Pascual

Per
Mercat Clot - 'Vendre com sempre però diferent'
Mercat Clot - 'Vendre com sempre però diferent'

'Tinc una idea' és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana 'Tinc una idea' reflexiona a 'Vendre com sempre però diferent' sobre noves maneres de vendre per part d'establiments tradicionals. Davant del gegant d'Amazon, què fan els comerços i els centres comercials catalans?

A Seattle, als Estats Units, Amazon ha inaugurat el supermercat més innovador del món. Combina diverses tecnologies per estalviar les caixes registradores, i per tant les cues a l'hora de pagar. A Catalunya, les noves tecnologies també dicten l'evolució del comerç.

En el programa d'aquesta setmana 'Tinc una idea' presenta altres iniciatives, com el Mercat del Clot, a Barcelona, que obre parada a internet; una aplicació mòbil que facilita la compra a petites botigues de barri; una llibreria que combina les vendes a la botiga i les online; i una cadena de joguines que ha instal·lat una atracció de fira per atraure clients.

Atracció de fira per atraure clients tve

Igualment el director de l'IQS Tech Factory Oriol Pascual explica que "avui invertir a la indústria és invertir en llocs de treball qualificats i en innovació".

Miquel Peralta parla amb Oriol Pasqual tve

RTVE

anterior siguiente