Enlaces accesibilidad
Dijous 15 de març a les 20:30h a La 2 i dissabte 10 de març a les 17h a Ràdio 4

Dijous a 'Músics' el folk de Guillem Roma

  • Goyo Prados parla amb el músic osonenc del seu darrer disc 'Connexions'

Per
Guillem Roma
Guillem Roma

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el músic Guillem Roma, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu últim disc 'Connexions'.

Goyo Prados parla amb Guillem Roma, un músic osonenc que per sobre de tot és feliç. La tradició musical a la família li ha permès cantar i composar amb una alegria i vitalitat contagiosa que molts altres voldrien.

Amb tres discos al mercat, 'Connexions', el més recent, és un treball en el que demostra que la sinergia és l'arma més contundent i eficaç per omplir un escenari i parir un disc en el que res sobra.

Ser al costat de Guillem Roma és contagiar-se de cop d'optimisme i de ganes de fer les coses. No hi ha res millor que el defineixi que l'originalitat i l'energia que emana en tot el que fa. Amb un somriure permanent es passeja per la música amb tanta generositat i humilitat que fa grans les cançons que toca, connectant finit i infinit.

RTVE

anterior siguiente