Enlaces accesibilidad
Dilluns 12 de març a les 20:05 hores a La 2

'El Rondo' obre la setmana europea amb Marcos Alonso

  • El passi a quarts de final de la Champions del Barça davant el Chelsea, protagonista a la tertúlia esportiva de ‘La 2’
  • Els tertulians del programa seran Alfredo Martínez, Jordi Gràcia i Olga Moral, José Miguel Villarroya i Siro López

Por
logo el-rondo
logo el-rondo

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

El Barça afronta el moment decisiu de la temporada, jugant-se el passi a quarts de final de la Champions davant un Chelsea que li va posar les coses molt difícils a Stamford Bridge.

‘El Rondo’ comptarà el dilluns vinent amb la visita de Marcos Alonso, exjugador blaugrana i pare d’una de les actuals estrelles del club anglès. A més, parlarem de la resta de rivals europeus i de la situació d’una Lliga que els de Valverde tenen cada cop més a prop.

Ho farem, com sempre, amb els millors tertulians esportius de l’àmbit català: Alfredo Martínez, cap d’esports d’Onda Cero Catalunya, els especialistes en l’actualitat blaugrana Jordi Gràcia i Olga Moral, i els periodistes madridistes José Miguel Villarroya Siro López.

RTVE

anterior siguiente