Enlaces accesibilidad
Dissabte 17 de febrer a les 9:30h a Ràdio 4

Ràdio 4 celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial d''Amics i Coneguts'

  • Serà un especial radiofònic, des de l’espai Box Barcelona, ubicat a la Barceloneta on la música en directe serà la protagonista

Por
slvia-tarragona-i-sergi-bassoles-4
slvia-tarragona-i-sergi-bassoles-4

'Amics i Coneguts' està dirigit per Silvia Tarragona. Compta amb la col·laboració del periodista Sergi Bassolas i el cap tècnic de Ràdio 4, Alejo del Peral. Es pot escoltar els dissabtes i diumenges des de les 09:00h fins a les 13:00h a Ràdio 4.

Aquest proper dissabte 17 de febrer, Ràdio 4 celebra un especial del programa ‘Amics i coneguts’ per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio.

Des de l’espai Box Barcelona, ubicat a la Barceloneta, es realitzarà de les 9:00 a les 13:00 hores un programa especial amb actuacions musicals, entrevistes i moltes sorpreses més.

Al llarg de quatre hores, els oients de Ràdio 4, podran gaudir dels concerts en directe dels artistes: The Bird Yellow, Sara Pi, Alex Dee, Enric Verdaguer Andrea Motis.

Hi participaran també productors musicals, responsables de les principals discogràfiques i el planter de col·laboradors d''Amics i Coneguts', tots completaran un especial radiofònic on la música en directe serà la protagonista.

RTVE

anterior siguiente