Enlaces accesibilidad
Dimarts 6 de febrer a les 20:30h a La 2

Pepa Fernández, dimarts a 'Noms propis'

  • La directora y presentadora del programa de RNE, 'No es un día cualquiera', des de fa 18 temporades, afirma que aquesta fita ha estat possible perquè sempre ha treballat amb il·lusió i entusiasme

Per
Pepa Fernández i Anna Cler
Pepa Fernández i Anna Cler

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts La 2 i està dirigit i presentat per l'Anna Cler, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

La periodista radiofònica cerverina Pepa Fernández visita "Noms propis". En aquest primer programa dirigit i presentat per l'Anna Cler, repassa la seva trajectòria professional i la seva manera d'entendre el mitjà radiofònic.

"Sóc feliç. Tinc una feina que m'entusiasma des de fa 34 anys, em paguem per fer-la i, a més a més, em dóna l'estimació de la gent". Nascuda a Cervera (Lleida) fa 52 anys,  Pepa Fernández va començar a la ràdio quan tenia 18 anys, mentre estudiava Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant tot aquest temps, Fernández sempre ha treballat en el mitjà radiofònic, ha col·laborat en programes televisius i ha exercit com a docent a la Universitat Ramon Llull. Per la seva tasca professional ha rebut nombrosos premis que han reconegut la seva professionalitat. Entre d'altres, ha estat guardonada amb el Premi Ondas en dues ocasions, l'APEI, el Micròfon d'Or i el Premio Nacional de Periodismo Miguel Delibes. També ha estat premiada per l'Acadèmia de la Ràdio Catalana per ser la millor entrevistadora.

Aquest dimarts Fernández parla amb l'Anna Cler de la seva feina al capdavant del programa 'No es un día cualquiera', de RNE, que li permet tots els caps de setmana recórrer la geografia espanyola per entrevistar els seus convidats i rebre la fidelitat del seu públic que omple els llocs on s'hi realitzen els seus programes. Sense continguts de caire polític, Pepa Fernández aconsegueix crear un ambient propici per a que els seus "escuchantes", que és com a ella li agrada anomenar als seus oïdors, i també els seus convidats es trobin còmodes i relaxats per tal d'aconseguir la complicitat de tots plegats.

RTVE

anterior siguiente