Enlaces accesibilidad
Dilluns 22 de gener a les 20:00h a La 2

'El Rondo' torna entre la lliga i la copa

  • Els tertulians del programa seran Víctor Lozano, Edgar Fornós, Núria Casas, Francesc Via, Sergi Mas i José Miguel Villarroya

Por
albert-lesn
albert-lesn

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

Aquest dilluns ‘El Rondo’ debatrà l’actualitat blaugrana després que el FC Barcelona hagi perdut la ratxa d’imbatibilitat al derbi de Copa del Rei davant l’Espanyol.

Els partits dels dos equips catalans a la Lliga, on s’enfronten amb el Betis i el Sevilla respectivament, també seran objecte d’anàlisi, tot escalfant un encontre de tornada al "torneig del KO" que es presenta apassionant.

El preocupant moment del Madrid i els moviments del mercat d’hivern completaran un debat que comptarà com sempre amb els millors tertulians del panorama català: Víctor Lozano, d’Onda Cero Catalunya, els periodistes Edgar Fornós Núria Casas, el director de "Pericos on line" Francesc Via, el presentador i seguidor de l’Espanyol Sergi Mas i el sempre polèmic escriptor madridista José Miguel Villarroya.

RTVE

anterior siguiente