Enlaces accesibilidad
Divendres 19 de gener a les 23:40 hores a La 1

És sostenible el sistema sanitari català?, tema de debat a 'Ara i Aquí'

Per
carlos-fuentes--ara-i-aqu-
carlos-fuentes--ara-i-aqu-

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S’emet els divendres a la nit a La 1.

http://www.rtve.es/television/araiaqui/

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' planteja com a tema de debat si és sostenible el sistema sanitari català. Al programa entrevisten Cristina Nadal, directora de l'Àrea d'Atenció Sanitària del Servei Català de la Salut i José Aznar, advocat de l'associació Defensor del Pacient. A més de diferents tertulians, al plató intervindran una representació plural de testimonis i experts.

Els hospitals catalans estan saturats a causa de l'epidèmia de grip que està patint Catalunya. És sostenible el sistema sanitari català? Per contestar aquesta pregunta Carlos Fuentes entrevista Cristina Nadal,  directora de l'Àrea d'Atenció Sanitària del Servei Català de la Salut i José Aznar, advocat especialista en Dret Sanitari i lletrat de l'associació Defensor del Pacient.

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb Ricard Fernández Déu, Sílvia Tarragona, Sebastián Gallardo, Pere Gurt i Miquel Jiménez. A més, tindran diferents testimonis de persones que han passat per urgències hospitalàries.

RTVE

anterior siguiente