Enlaces accesibilidad
Divendres 19 de gener a les 20:00 hores a La 2 i diumenge 21 a les 13:00hores a La 2

Ramon Madaula, convidat de l'espai d'humor 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras, Judit Martin i la 'youtuber' Gina Tost entrevistaran l'actor i dramaturg català

Per
ramon-madaula
ramon-madaula

Dirigit per Javier Viza, 'Programa Inesperat' compta amb la subdirecció de Montse Tejera, la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Núria Raja i Celeste Roig, la realització de Carlos Vidal i Mercè Llorens i els guions de Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor.

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. A PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

El convidat d'aquesta setmana al 'Programa Inesperat' és l'actor i dramaturg Ramon Madaula. Enguany, Madaula representa al teatre Romea de Barcelona l'obra de creació pròpia "Adossats", una comèdia sobre la incomunicació entre avis, pares, fills i germans.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin. A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil de Ramon Madaula i donar el contrapunt a Sergi Mas.

Nascut a Sabadell el 1962, Ramon Madaula es va titular en interpretació a l'Institut del Teatre de Barcelona. En el món de l'actuació ha treballat en teatre, cine i televisió. Ha participat en pel·lícules com "Cuernos de mujer", "La pasión turca" o "Cómo ser infeliz y disfrutarlo". I a sèries de televisió com Ventdeplá i la famosa "Isabel" de TVE. Al llarg de la seva carrera ha estat premiat diverses vegades. Enguany està representant al teatre Romea una obra teatral de creació pròpia,  "Adossats", una comèdia sobre la incomunicació entre avis, pares, fills i germans.

El plató de 'Programa Inesperat' compta amb la presència de públic que en algun moment poden dir-hi la seva i participar-hi formulant preguntes als convidats, col·laboradors i al presentador.

RTVE

anterior siguiente