Enlaces accesibilidad
Dijous 18 de gener a les 20:00h a La 2

El director teatral i dramaturg Jordi Casanovas, a 'Punts de vista'

  • El programa també compta amb el Mag Lari que representa al Teatre Condal el seu darrer espectacle: "25 il·lusions"

Per
Montse Elias i Jordi Casanovas
Montse Elias i Jordi Casanovas

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' parla amb Jordi Casanovas i amb el Mag Lari , proposa una tria de les pel·lícules que arribaran aviat i que marcaran els Oscar d'aquest 2018, visita l'exposició d'Olga Sacharoff al Museu d'Art de Girona i compta amb la il·lustradora Lily Brik.

L'entrevista llarga de la setmana és al director teatral i dramaturg Jordi Casanovas, que té ara en representació al Teatre Romea de Barcelona l'obra, "Adossats", dirigida per Ramon Madaula. Montse Elias parla amb Jordi Casanovas, un dels dramaturgs i directors teatrals imprescindibles de l'escena catalana. Les seves obres van directes als sentiments de l'espectador, que sovint hi veu reflectides les seves misèries, amors i desamors, enganys i solituds. De molt d'èxit de públic i crítica van ser obres recents com "Vilafranca", "Una història catalana" i "Estralls".

L'equip del programa també parla amb el Mag Lari, que fa dies que té en marxa el seu darrer espectacle, al Teatre Condal, "25 il·lusions". El títol fa referència als 25 anys de Lari fent màgia i com els anteriors "Ozom" o "Splenda" compta amb gran enginy i molta espectacularitat escènica.

De cinema, 'Punts de vista' comença l'any cinematogràfic amb una tria de les pel·lícules que arribaran aviat i que marcaran els Oscar d'aquest 2018. També l'avanç d'alguna pel·lícula espanyola que serà important aquest any.

El programa visita l'exposició del Museu d'Art de Girona, de l'artista Olga Sacharoff. La mostra "Olga Sacharoff: Poesia, pintura i emancipació" descobreix la trajectòria d'aquesta artista de naixement georgià però que va venir a viure a Catalunya, on va morir ara fa cinquanta anys.

Del món de la il·lustració i el còmic, aquesta setmana el programa compta amb una convidada d'autèntic luxe: Lily Brik. De nom autèntic Mireia Serra, Brik parla de la seva manera d'entendre la il·lustració i del seu recent viatge a Gàmbia. El programa l'acompanya al petit poble de Mongai, a La Noguera, per crear un enorme graffiti al costat de l'Església que recrea una llegenda de la zona.

I per acabar, un petit videoclip de David Bowie, el geni desaparegut ara fa dos anys.

RTVE

anterior siguiente