Enlaces accesibilidad
Dissabte 13 de gener a les 20:30h al Canal 24horas

La constitució del Parlament, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs parla amb el diputat de més edat que presidirà la mesa d'edat, Ernest Maragall

Per
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

L'espai parlamentari "Aquí Parlem" analitza aquesta setmana la constitució del Parlament de Catalunya, prevista per dimecres 17 de gener.

Una vegada signat el decret de convocatòria de la sessió constitutiva, el Parlament de la XII legislatura es constituirà el proper dimecres 17 de gener. Presidirà la mesa d'edat el diputat de més edat. D'aquesta sessió constitutiva, s'elegiran els set membres de la mesa: la presidència, dos vicepresidències i quatre secretaries.

El conductor i director del programa Lluís Falgàs, parlarà de tot aquest procés amb el diputat de més edat Ernest Maragall, escollit diputat per la llista d'ERC-Catalunya Sí, que presidirà la mesa d'edat en la sessió constitutiva del Parlament. Ernest Maragall, que milita al partit Moviment d'Esquerres (MES), ha estat secretari de govern de la Generalitat, conseller d'Educació del 2006 al 2010 i eurodiputat amb la coalició ERC-NECat-Sí fins el 2016.

RTVE

anterior siguiente