Enlaces accesibilidad
Divendres 15 de desembre a les 23:45 hores a La 1

'Ara i Aquí', el programa de debat de TVE Catalunya, planteja: hi ha catalans de primera i catalans de segona?

  • El programa fa un cara a cara entre Ramon Font, president del sindicat USTEC i Francisco Caja, president de Convivència Cívica Catalana
  • Carlos Fuentes també entrevista Adolf Tobeña, Bàrbara Senillosa i Albert Boadella
  • Com a tertulians participen Roger Montañola, Ilham sálamat, Pere Gurt, Fernando Carrera i Ricard Fernández Déu, així com experts i testimonis

Per
carlos-fuentes--ara-i-aqu-
carlos-fuentes--ara-i-aqu-

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S’emet els divendres a les 23.45 hores a La 1.

http://www.rtve.es/television/araiaqui/

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' planteja com a tema de debat si hi ha catalans de primera i catalans de segona. Per a contestar la pregunta farà un cara a cara entre el president del sindicat USTEC, Ramon Font i el president de Convivència Cívica Catalana, Francisco Caja. Carlos Fuentes també entrevistarà a Adolf Tobeña, catedràtic de Psiquiatria i Psicologia, a Bàrbara Senillosa, experta en protocol i al director teatral Albert Boadella. A més, al debat participaran tertulians habituals del programa, així com a testimonis del públic.

Hi ha catalans de primera i catalans de segona? En un cara a cara intentaran contestar aquesta pregunta Ramon Font, president del sindicat USTEC i el president de Convivència Cívica Catalana,  Francisco Caja.

El presentador, Carlos Fuentes entrevistarà al plató Adolf Tobeña,  catedràtic de Psiquiatria i Psicologia, a Bàrbara Senillosa,  experta en protocol i en una entrevista gravada a casa seva, al director, dramaturg i actor Albert Boadella.

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb Roger Montañola, Ilham sálamat, Pere Gurt, Fernando Carrera i Ricard Fernández Déu.

RTVE

anterior siguiente