Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de novembre a les 20:00h i diumenge 19 de novembre a les 12:00h a La 2

L'actor i humorista Berto Romero, a 'Punts de vista'

  • De cinema, el programa recomana les pel·lícules "El autor", "Jupiter's Moon" i una nova versió de "Asesinato en el Orient Express"

Per
Montse Elias
Montse Elias

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i els diumenges.

Aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb Berto Romero. A més, visita l'exposició "Després de la fi del món" del CCCB, recomana els millors films de la cartellera i repassa el festival de fotografia Docfield.

Aquesta setmana, l'entrevista llarga de la setmana és a l'actor i humorista Berto Romero, que ha estrenat una nova pel·lícula, "Algo muy gordo". Montse Elias parla amb Berto Romero, que darrerament ha participat a unes quantes pel·lícules de força èxit com "El pregón", "Ocho apellidos catalanes" i "Anacleto, agente secreto", entre d'altres. Romero és un tipus molt lúcid i de resposta ràpida, i que sempre té un gran sentit de l'humor.

'Punts de vista' també visita aquesta setmana el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, on s'ha inaugurat l'exposició "Després de la fi del món", sobre el canvi climàtic i com estem fent malbé el planeta. També mostra com arribarem a la segona meitat del segle XXI i sobre la responsabilitat de la societat envers les generacions futures.

De cinema, de mica en mica la cartellera s'omple de les pel·lícules que arribaran per les festes de Nadal i Reis. La primera recomanació és "El autor" de Manuel Martín Cuenca, que ja es va gaudir al Festival de San Sebastià i on tots els elogis van anar pel seu protagonista, Javier Gutiérrez. Una altre pel·lícula molt diferent és "Jupiter's Moon" que va guanyar el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, un film hongarès sobre la immigració. I per últim, un avanç de la nova versió de la novel·la d'Agatha Christie "Asesinato en el Orient Express" dirigida pel britànic Kenneth Branagh.

De l'àmbit fotogràfic, 'Punts de vista' presenta el Docfield, un dels gran festivals fotogràfics de Barcelona, que té diferents seus i exposicions. El Museu Marítim de Barcelona, a Drassanes, acull una mostra dedicada a l'ONG Proactiva Open Arms i que es titula "No més vides a la deriva".

I per acabar, l'enèrgic videoclip de la cantant mexicana Lila Downs, que el proper 21 de novembre presenta al Palau de la Música el seu darrer disc: "Salón, lágrimas y deseo".

RTVE

anterior siguiente