Enlaces accesibilidad
Dimecres 18 d'octubre a les 20:05h a La 2

La sostenibilitat i l'esport, aquest dimecres a 'Amb identitat'

  • El programa mostra com funciona un edifici construït sota criteris de sostenibilitat i com podem estalviar energia
  • I en el segon capítol s'expliquen els beneficis de practicar esport

Per
logo
logo

"Amb identitat" és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.

Aquest dimecres 'Amb identitat' emet dos nous capítols: 'La sostenibilitat, allarguem la vida del nostre planeta' i 'L'esport, una manera divertida d'estar saludable'.

La sostenibilitat, allarguem la vida del nostre planeta.

Cada dia és més necessari prendre mesures per tal que el nostre desenvolupament sigui sostenible. En aquest capítol veurem com funciona un edifici construït sota criteris de sostenibilitat, quanta energia consumim a Catalunya i com podem estalviar-ne, coneixerem com des de l'Ajuntament de Barcelona es consciencia els comerciants dels residus que generen i visitarem el Museu Agbar de les Aigües.

L'esport, una manera divertida d'estar saludable.

Practicar esport té molts beneficis, tant per la nostra salut física com per la mental. Coneixerem què podem fer per tenir una vida saludable, com començar a practicar esport, els avantatges de fer activitats dirigides per instructors, tant a dins com fora de l'aigua, i perquè hauríem de deixar-nos aconsellar per professionals de la salut com fisioterapeutes o nutricionistes.

RTVE

anterior siguiente