Enlaces accesibilidad
Dimecres 11 d'octubre a les 20:30h a La 2

Les exportacions, aquest dimecres a 'Tinc Una Idea'

  • El programa se centra en el testimoni de tres empreses familiars catalanes
  • 'Tinc Una Idea' també compta amb el jove cuiner David Andrés, propietari de Somiatruites
  • Dimecres 11 d'octubre a les 20:30h a La 2

Per
bobines-fils-2-gral
bobines-fils-2-gral

'Tinc Una Idea' és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a La 2 de TVE.

Les empreses catalanes sempre han mirat lluny a l'hora de vendre els seus productes. Aquesta setmana 'Tinc una idea' analitza el món de les exportacions amb l'exemple de tres empreses familiars catalanes. També participarà el jove cuiner David Andrés.

Enguany, les exportacions catalanes han augmentat més que la mitjana de països europeus. El 65% de les exportacions van a l'Unió Europea, però els EUA i la Xina són cada vegada mercats més importants. També estan creixent molt ràpidament les operacions amb alguns països de l'Amèrica Llatina.

El programa mostra tres empreses familiars. Una que és líder dins del sector de l'alimentació, que comercialitza i distribueix oli d'oliva i fruits secs; una altra que fa mobiliari exterior de disseny i que exporta des que va néixer, ara fa 50 anys; i una empresa tèxtil centenària especialitzada en cordons, cintes i fils de propilè que és referència mundial en la seva especialitat.

El programa també compta amb el jove cuiner David Andrés, propietari de Somiatruites i cap de cuina del restaurant de Jordi Cruz, Àbac, que va participar en les jornades fetes a Barcelona 'Somos Talento' organitzades per RTVE.

RTVE

anterior siguiente