Enlaces accesibilidad
Divendres 22 de setembre a les 23:45h a La 1

'Ara i Aquí' planteja: és inevitable un xoc de trens a Catalunya?

  • En aquest programa participen l'eurodiputat Javier Nart, les periodistes Cristina Fallaràs, Magda Gregori, Xavier Rius i Miquel Giménez, així com experts i testimonis
  • El programa comptarà com a convidada amb l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz
  • 'Ara i Aquí' vol donar veu a la participació ciutadana sobre els temes que interessen i es debaten cada setmana al plató
  • S’emet els divendres a les 23.45 hores a La 1

Per
carlos-fuentes
carlos-fuentes

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S’emet els divendres a les 23.45 hores a La 1.

Aquesta setmana 'Ara i Aquí' fa un debat sobre l'actualitat política catalana de la setmana, en la que vivim un moments convulsos que posen a prova la capacitat de tolerància de la societat catalana. Periodistes, analistes polítics i representants de la societat civil respondran d’una manera plural a qüestions com ara: és inevitable un xoc de trens a Catalunya?

'Ara i Aquí' comptarà amb l'eurodiputat i advocat Javier Nart,  la periodista Cristina Fallaràs, el periodista Xavier Rius, la periodista i politòloga Magda Gregori,  el guionista de ràdio i televisió, periodista i escriptor, Miquel Giménez,  així com experts i testimonis. També comptarà com a convidada a l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz.

'Ara i Aquí' és un programa de participació ciutadana i de debat. El seu presentador, Carlos Fuentes, donarà la paraula a persones que explicaran les seves històries, experiències i opinions sobre els temes i qüestions que els preocupen i es debaten cada setmana al plató.

El programa es desenvolupa a partir d’un tema genèric d’interès per a la majoria de la societat catalana i que tractaran testimonis en primera persona provinents de totes les comarques i, així, poder donar veu a tots els accents i visions de la geografia catalana.

El programa compta amb una cinquantena de persones que assisteixen com a públic i que també poden intervenir al llarg de l’emissió per a dir-hi la seva.

RTVE

anterior siguiente