Enlaces accesibilidad
Dijous 21 de setembre a les 20:05h a La 2

La música en directe de Judit Neddermann, a 'Músics'

  • Amb la seva veu encisa tot el que toca i amb el seu talent s'ha guanyat un espai de prestigi entre els músics

Per
Goyo Prados
Goyo Prados

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

Aquesta setmana 'Músics', el programa musical de La 2 i Ràdio 4, compta amb Judit Neddermann, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat les cançons del seu disc 'Un segon'.

Nascuda entre notes, cançons i instruments musicals, canta amb la seguretat que només pot donar la saga Neddermann. D'una família que ha viscut la passió per la música des d'antic, ha après a fer música neta, fresca i sense filtres. Amb la seva veu encisa tot el que toca i amb el seu talent s'ha guanyat un espai de prestigi entre els músics.

Judit Neddermann té molta història escrita al darrera, venir d'una família de músics li ha posat el llistó altíssim, potser per això canta quasi per instint: amb el cor a la mà i la veu al cor. Tancar els ulls, amb la seva veu de fons, és fer un viatge emocionant en el que, tot jugant amb la música, fa ballar sentiments.

RTVE

anterior siguiente