Enlaces accesibilidad
Dimecres 19 de juliol a les 19:30 hores a La 2

L'Any Internacional del Turisme Sostenible, a "Tinc Una Idea"

  • Les Nacions Unides han declarat aquest 2017 l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

Per
turismesostenible4
turismesostenible4

"Tinc Una Idea" és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a les 19:30h per La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana "Tinc una idea" analitza l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament i mostra en un reportatge la incidència del turisme en tres casos diferents: el Parc Natural del Delta de l'Ebre, l'impacte dels turistes en l'entorn de la Sagrada Família i el procés de dinamització de Cardona.

Les Nacions Unides han declarat aquest 2017 l'any internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. Un reconeixement a la capacitat generadora de riquesa i ocupació del turisme i, alhora, una advertència a un sector que no pot créixer d'esquenes a les cultures locals i el medi ambient.

En aquest reportatge veurem la incidència del turisme en tres casos diferents. Des del guiatge per la natura i les tradicions al Parc Natural del Delta de l’Ebre, un estudi del Big data sobre l’impacte dels turistes en l’entorn de la Sagrada Família de Barcelona i el procés de dinamització econòmica i social de Cardona.

RTVE

anterior siguiente