Enlaces accesibilidad
Dijous 22 de juny a les 19:40h i diumenge 25 de juny a les 12:00h a La 2

El Grec 2017 i la cantautora Joana Serrat, a "Punts de vista"

  • L'entrevista de la setmana és a la cantant i compositora de Vic Joana Serrat, que acaba de publicar "Cross the verge"

Per
Joana Serrat
Joana Serrat

"Punts de vista" és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias. S'emet els dijous al vespre i es torna a emetre els diumenges al migdia a La 2.

L'espai cultural de TVE Catalunya, "Punts de vista", se centra aquesta setmana en les propostes del Festival Grec 2017, compta amb la cantautora Joana Serrat, repassa les estrenes cinematogràfiques i recomana l'obra de teatre "El preu". A més, una nova edició del Barcelona Burlesque Festival a El Molino.

El programa repassa algunes de les propostes del Grec d'enguany, de teatre, música i dansa. L'entrevista de la setmana és a la cantautora de Vic Joana Serrat que actuarà el proper dimecres 5 de juliol a la Sala Barts, en el marc del Festival Grec 2017. El seu darrer disc publicat "Cross the verge" ens transporta a territoris inexplorats.

L'època estival és en els darrers anys la temporada triada per Hollywood per estrenar grans superproduccions que porten a tota la família al cinema. La gran aventura d'aquest estiu és "Wonder Woman", la gran heroïna dels còmics, princesa i guerrera, que torna més enèrgica que mai interpretada per Gal Gadot. I també, lluny de Hollywood, s'estrena una de les millors pel·lícules d'enguany, "Estiu 1993", única i honesta història de vida i aprenentatge.  "Estiu 1993" és el magnífic debut de la realitzadora Carla Simón, que ha guanyat premis allà on s'ha projectat.

De teatre, aquesta setmana el programa s'ha acostat a "El preu", l'obra d'èxit del dramaturg nord-americà Arthur Miller i que Sílvia Munt va estrenar com a directora al Festival Grec del 2016. Ara torna al Teatre Goya fins el proper 7 d'agost, amb les interpretacions de Pere ArquilluéRamon MadaulaLluís Marco i Rosa Renom.

I per acabar, una nova edició del Barcelona Burlesque Festival a El Molino. Les artistes convidades d'enguany han estat la italiana Scarlett MartiniSil de Castro i sobretot, el retorn de Chiqui Martí.

RTVE

anterior siguiente